Tomas Enhager - utbildare, föreläsare och livscoach

Tomas Enhager är en Sveriges mest erfarna föreläsare och utbildare och har varit professionell föreläsare och utbildare i näringslivet sedan 1979. Han föreläser bland annat om mental träning, motivation och kommunikation.

I Veckans Affärer har Tomas Enhager, tillsammans med sin bror Kjell, blivit omtalad som en av Sveriges bästa och mest intressanta föreläsare. Många företag har anlitat Tomas för kortare eller längre föreläsningar och utbildningar genom åren och han har haft förmånen att arbeta med svenska idrottslag och idrottare av högsta dignitet.

Tomas pedagogik och retorik karaktäriseras av en blandning av djup, humor, igenkänning och berättande. Han vill alltid visa lyssnarna på hur de kan ta ett steg längre på sin personliga väg till utveckling än de tänkt sig när de bänkade sig.

Broa Över bygger delvis på Tomas Enhagers bok Livet AB och följer ett upplägg i sju steg under rubriker som ”mål, varumärken och mänskliga behov”, ”fem hinder för framgång i grupp, företag och familj” samt ”skarpt läge, nu ska det bli resultat”. 

Vill du veta mer?

Kontakta Magnus Wernersson, 0705-38 38 86 eller magnus@wernerssonide.se, så berättar
vi gärna mer om Broa Över och om hur vi skulle kunna genomföra projektet i er kommun.