Tomas Enhager - utbildare, föreläsare och livscoach

Tomas Enhager är en Sveriges mest erfarna föreläsare och utbildare och har varit professionell föreläsare och utbildare i näringslivet sedan 1979. Han föreläser bland annat om mental träning, motivation och kommunikation på ett mycket engagerat sätt.

I Veckans Affärer har Tomas Enhager blivit omtalad som en av Sveriges bästa och mest intressanta föreläsare. Många företag har anlitat Tomas för kortare eller längre föreläsningar och utbildningar genom åren och han har haft förmånen att arbeta med svenska idrottslag och idrottare av högsta dignitet.
Tomas pedagogik och retorik karaktäriseras av en blandning av djup, humor, igen- känning och berättande. Hans mål är alltid att de som lyssnar ska ta ta ett steg längre i sin personliga utveckling än de kanske tänkt sig från början.

Broa Över bygger delvis på Tomas Enhagers bok Livet AB och följer ett upplägg innehållande sju tillfällen under rubriker som ”mål, varumärken och mänskliga behov”, ”fem hinder för framgång i grupp, företag och familj” samt ”skarpt läge, nu ska det  bli resultat”. Som avslutning på projektet erbjuds alla deltagarna att gå på  glödande kol som en spännande och symbolisk utmaning.

Vill du veta mer?

Kontakta Magnus Wernersson, 0705-38 38 86 eller magnus@wernerssonide.se, så berättar
vi gärna mer om Broa Över och om hur vi skulle kunna genomföra projektet i er kommun.